teixit elastic

El teixit elàstic i el món de la corseteria

El món de la corseteria es un món peculiar dins del sector tèxtil.  Estem parlant de peces de roba que tenen molt poca visibilitat però així i tot, tenen un gran valor estètic i han de ser extremadament còmodes. A més, es roba que esta en contacte constantment amb la pell i, per tant, els teixits també han de ser de gran qualitat.

També es un sector en el que els teixits que s’utilitzen son diferents a la majoria de peces de roba del món de la moda en general i, per tant, no es fàcil proveir i entendre les necessitats de les empreses que confeccionen llenceria i corseteria. Una altra de peça clau que conforma moltes de les peces de corseteria son les cintes per una banda i els teixits elàstics per l’altre i d’això en volem parlar a l’article d’avui.

Cintes elàstiques per llenceria

En el disseny de llenceria el mínim detall es important i sovint, en les cintes elàstiques hi trobem una gran quantitat de detalls. Per una banda tenim el teixit, que ha de ser resistent però també elàstic, donat que un teixit massa rígid suposa acabar fabricant un producte poc confortable. Un altre element que cal tenir molt clar és l’amplada de la cinta que pot ser molt variable en funció del client. Finalment, es important el tema del disseny, ja que aquestes cintes, sovint han de tenir brodats, o sanefes o han d’estar en un color determinat o un altre. Som experts en aquest tipus de producte i estem segurs que podrem complir amb les necessitats de qualsevol client que necessiti cintes per a la llenceria.

La importància del teixit elàstic

Moltes vegades, una peça clau en el món de la corseteria és el teixit elàstic. Aquest teixit es l’element clau que marca la diferencia, tant de qualitat com de confort. També cal tenir en compte que en segons quin tipus de produccions tèxtils, aquest teixit es importantíssim, especialment si ens enfoquem al sector ortopèdic.

A Artesana de Clofent tenim una gran experiència tant en l’àmbit de les cintes elàstiques i en el teixit elàstic dins del món de la corseteria. Podeu contactar amb nosaltres per a més informació.