Adclofent artesana clofent

Artesana de Clofent, especialistes en la fabricació de teixit tècnic

Artesana de Clofent (AdC) és una empresa familiar ubicada al Maresme en la localitat costanera de Sant Vicenç de Montalt, a 35 km de Barcelona. AdC està dirigida i gestionada per un equip humà professional i amb gran experiència en la fabricació de teixit tècnic des de 1952. Avui en dia, AdC és una de les empreses pioneres a nivell europeu cobrint el sector del teixit tècnic.

Som especialistes en teixit tècnic (cintes elàstiques i rígides) de 2-500mm d’amplada. AdC treballa en diferents sectors del mercat:

L’adaptació dels mercats globals és essencial per aconseguir nous reptes, i és per això que AdC aposta per una sinèrgia entre l’equip d’exportació i l’equip d’investigació. Ja estem presents als mercats més competitius de la UE, i amb una expansió a nous mercats.

Garantim un servei complet (disseny, fabricació i comercialització) amb rapidesa en el servei i qualitat en el producte. Volem ser el millor proveïdor dels nostres clients, per aquest motiu on no hi arribi el nostre extens catàleg de teixits rígids i elàstics ho farà el nostre Departament d’Innovació aportant una solució personalitzada a qualsevol necessitat.

Artesana de Clofent